Vi står för hela
installationsprocessen

Alltid installerat och klart

Vi erbjuder en färdiginstallerad laddningslösning oavsett storlek på din laddstation. I vår webbshop kan du köpa till installation till majoriteten av produkterna. Våra större laddstationer offereras separat och givetvis kan du få installationskostnaden inkluderad i dessa förslag.

Processen
Du köper laddstationen via webbshoppen eller genom offerering via säljare. Därefter levereras produkten till adressen för installation eller till närmaste utlämningsställe. Efter att du mottagit din produkt kommer du att bli kontaktad av vår lokala installatör för en tidsbokning. Inför själva installationen stämmer vi av med dig kring tillbehör, placering av laddstationen och eventuella extra avgifter kopplat till detta. På så sätt får du en uppskattning på din installationskostnad i förväg.

Vad ingår?

I den standardinstallation som går att köpa till i webbshoppen ingår endast själva installationsarbetet, där antingen en laddbox eller laddstolpe fästs i marken eller på en vägg. Produkten installeras och testkörs och du som kund får en utbildning i användandet av produkten. Vid längre avstånd till elcentralen eller om markarbete behöver utföras för att fästa stationen tillkommer extra avgifter. En laddningskabel ingår som standard på majoriteten av produkter. Vid behov av längre sladd, fler laddningsuttag än standard för given produkt eller taggningssystem tillkommer avgifter.

Service och support

Skulle något inte fungera som det ska har du 5 års funktionsgaranti på produkten gällande fabriksfel eller prestanda. Efter installation kommer vår elektriker gå igenom garantin med dig och ge dig ett servicenummer som du kan ringa vid eventuella problem med din nya laddningsstation.

50 % avdrag på din material- och installationskostnad

Avdrag för installation av elbilsladdning – För privatpersoner

Som privatperson har du rätt att få avdrag på upp till 50 % av både installations- och materialkostnaden via Grön teknik-avdraget.

Avdrag för installation av elbilsladdning – För BRF och företag

Företag och föreningar har rätt att få upp till 50 % avdrag både på installations- och materialkostnaden genom Klimat klivet-avdraget.

Mer information samt ansökan