Smarta lösningar inom elbilsladdning

Framtiden är här, är du redo?

Rustar Sveriges bilägare med snabba och långsiktiga laddlösningar

Clean Charge är ett nyetablerat företag verksamt inom elbilsladdning. Vi erbjuder ett brett urval av laddare från normalladdare till snabbladdningsstationer. Vår kundgrupp är både privatpersoner såväl som företag. Vårt huvudsakliga fokus är att rikta in oss på lösningar mot företag och bostadsrättsföreningar, med högre krav på prestanda.

Vår styrka ligger i att förenkla processen mot slutkund där vi ska erbjuda en nyckelfärdig lösning, från produkt till installation och support. Clean Charge ska arbeta för att bli ledande i Sverige inom snabbladdare och driva utvecklingen mot ett grönare samhälle.

Tillsammans skapar vi en säker infrastruktur

Siemens Emobility

Siemens är ett tyskt multinationellt konglomeratföretag och det största industriella tillverkningsföretaget i Europa med huvudkontor i München med filialer utomlands. Bolagets huvudavdelningar är industri, energi, hälsovård och infrastruktur och städer, som representerar företagets huvudsakliga verksamhet.

Vi på Clean Charge har valt att jobba med Siemens Emobility för att hjälpa världen med en smidig och säker infrastruktur.

Utvecklingen av en rikstäckande eMobility-infrastruktur innebär att arbeta med skickliga partners som jämlikar. De tänker elektromobilitet till slutet och utvecklar lösningar som går utöver individuella transporter med elbilar.

SICHARGE

Vi står på gränsen till revolution när det gäller rörlighet för människor och varor. Här på Siemens ligger vi i framkant av denna revolution. Tillsammans kan vi förbättra och utöka drivteknik och laddningslösningar för en hållbar framtid inom eMobility.

Siemens SICHARGE D levererar en effekt från 160kW till 300kW med möjlighet till uppbyggnad av 4 dc ladd punkter och ett AC uttag. SICHARGE är framtidssäker och använder en skalbar plattform som gör att affären kan växa då fler elbilar hamnar på våra vägar.

Många elbilister idag påverkas av hur betalning av laddning styrs. SICHARGE D gör det möjligt till både app betalning och kortläsare. Vilket gör upplevelsen enklare och du kan fortsätta din resa.

Laddaren har en snygg och unikdesignad displayskärm som gör det möjligt till enklare hänvisning för laddning och upplevelse.

Till produkter

Ladda batterierna med Clean Charge

Kompletta lösningar för företag och privatpersoner

Robusta snabbladdare för kunder med höga krav

Våra högteknologiska snabbladdare erbjuder våra kunder en större frihet. Ladda 2 fordon åt gången och kom iväg inom 20 minuter. Inom många branscher är timing oerhört viktig och möjligheten till ökad mobilitet genom en snabb och flexibel laddstation blir allt mer efterfrågat.

Med ett brett sortiment har vi något för alla

Dagens lösning på morgondagens utmaningar

Med en långsiktig investering i snabbladdning är det inte bara en fråga om vad som för närvarande efterfrågas. Lika viktigt är alternativen för morgondagens krav. Med SICHARGE D finns dessa alternativ redan tillgängliga idag.

Till produkter